De wonderlijke wereld van drukwerk is zo uitgebreid dat u er makkelijk in verdwaalt. Google het woord drukwerk maar eens. U waant zich al snel in een jungle van bedrukte glazen, sleutelhangers en andere exoten. Toch denken de meeste mensen toch als eerst aan folders, posters of visitekaartjes. Drukwerk is zoveel meer dan dit! In dit blog verbreden we de blik op de drukwerkwereld met een aantal van onze toppers.

Brochure

Bent u op zoek naar een eyecatcher mét inhoud? Zorgt u er dan voor dat uw brochure opvalt door gebruik te maken van flitsende afbeeldingen, een luxe afwerking of stevige omslag. Verkoop uw product of dienst mede door de krachtige uitstraling van een brochure. Of het nu om een magazine, proefschrift, clubblad of programmaboekje gaat, laat elke toepassing een waar kunstwerk zijn. Van binnen en van buiten!

Oneindig veel variaties!

Bedenkt u van tevoren goed wat uw doel is en hoe u dat bereikt met de uitstraling van een brochure. Een boekje drukken met een luxe uitstraling? Kies dan bijvoorbeeld voor een gelijmde brochure met een stevige cover, afgewerkt met een mat- of glanslaminaat. Wedden dat uw boekwerk uit de schappen vliegt en snel zijn weg vindt naar uw doelgroep? Of gaat u liever voor een brochure die oogt als een tijdschrift? Neem dan een geniete brochure met selfcover (gemaakt van hetzelfde papier als het binnenwerk). Of uw brochure nou door de brievenbus glijdt of op het bureau van de klant belandt: de (oog)nietjes, gelijmde rug of wire-o houden de pagina’s perfect op zijn plek.

Wat is een brochure eigenlijk precies?

Een brochure is een boekje en bestaat altijd uit een veelvoud van vier pagina’s. Het doel van een brochure is bijna altijd verkopen of informeren. De buitenkant van de brochure zegt alles over uw bedrijf. Wij realiseren voor u een echte pageturner die de aandacht van uw publiek vasthoudt met aantrekkelijke foto’s en inhoud. Wat het doel ook is, in een brochure kunt u uw boodschap compleet bij uw klanten neerleggen.

Vinyl

Dacht u dat vinyl alleen voor de draaitafel is? Vinyl is een perfect materiaal om te bouwen aan uw merk, naamsbekendheid of bijvoorbeeld de opkomst van een event. Hoe? Vinyl plakt u gewoon op een lantaarnpaal, hangt u boven de gevel of legt u gewoon op de vloer.

 

Menu