Creatieve en opvallende designs

 

Flyers, posters én overige promotiemiddelen laten ontwerpen

Bij allround reclamebureau Pixel Designs in Arnhem kunt u snel flyers laten ontwerpen en posters laten maken tegen een lage prijs én met een professioneel ontwerp. Naast het ontwerp van een flyer of een poster kunt u ook terecht voor het ontwerp van brochures, folders, banners, menukaarten en meer!

Ook kunnen wij het volledige drukwerk voor u verzorgen. Tastbare communicatiemiddelen zoals flyers en posters zijn perfect voor uw campagne als u op een opvallende en zeer directe wijze uw bedrijf, evenement, dienst of producten onder de aandacht wilt brengen bij uw doelgroep. Wilt u zo snel mogelijk alles in gang zetten? Vraag een offerte aan en krijg direct meer informatie met een kostenindicatie.

 

De voordelen van Pixel Designs: Flyers, posters én overige promotiemiddelen laten ontwerpen!

Om het meeste rendement uit uw flyer, poster of overige promotiemiddelen te halen is een professioneel ontwerp cruciaal. Hier komt meer bij kijken dan vaak gedacht wordt. Bij Pixel Designs hanteren wij bewezen marketing- en designtechnieken. In lijn met uw huisstijl en wensen gebruiken we passende kleuren, lettertypes, vormen en lay-outs die uw campagne effectief zal laten opvallen en concurreren in de huidige markt.

  •  Snelle, professionele service en lage prijzen

  •  Direct inzicht in de kosten en tijdsplanning

  • Altijd een uniek ontwerp voor flyers, posters of overige middelen

  • Moderne, frisse, creatieve en opvallende designs

  • Ontwerpen volledig op maat: passend bij uw huisstijl en doelgroep

  • Een snelle oplevering met alle vrijheid voor aanpassingen

  • Alle mogelijkheden voor hoogwaardig drukwerk

 

 

Flyer laten ontwerpen en drukken: goedkoop en professioneel!

Flyers blijven een effectief en populair middel om op een betaalbare manier uw bedrijf, product, evenement of dienst onder de aandacht van uw doelgroep te brengen.

Het ontwerp van een flyer bepaalt het succes en de doeltreffendheid van uw promotie. Onze flyers zorgen ervoor dat uw doelgroep in beweging komt en dat ze de gewenste actie zullen ondernemen! Bij Pixel Designs kunt u snel en goedkoop flyers laten maken. Tevens kunnen wij ook uw flyers in hoge kwaliteit laten drukken. Alles is mogelijk!

 

Kosten flyer laten maken bij Pixel Designs in Arnhem

De kosten voor het ontwerp van een flyer worden bepaalt aan de hand van de moeilijkheidsgraad, het benodigde beeldmateriaal en of u zelf teksten en foto’s wilt aanleveren. Uiteraard zullen wij op basis van uw input altijd adviseren wat het beste werkt.

Daarnaast werken wij gemiddeld met lagere prijzen ten opzichte van ander reclamebureaus. Hierdoor passen de kosten in vrijwel elk campagnebudget. Wilt u direct een flyer laten ontwerpen en weten waar u aan toe bent? Neem contact op en ontvang een offerte!

 

Poster laten ontwerpen en drukken: voor effectieve reclameposters

Bij Pixel Designs kunt snel en goedkoop een professioneel ontwerp krijgen voor posters die u wilt inzetten ter promotie. De ontwerpen die wij voor posters maken zijn uniek, creatief en volledig op maat. Ook het drukwerk van uw posters kunnen wij voor u volledig uit handen nemen. Tegen een betaalbare prijs ontwerpen wij professionele (reclame)posters die passen bij uw huisstijl en campagne. Krijg een ontwerp voor uw poster die uw doelgroep niet snel zal vergeten!

 

Kosten poster laten maken bij Pixel Designs

Ook bij het ontwerp van een poster worden de kosten bepaalt aan de hand van de moeilijkheidsgraad van het grafische design, het beeldmateriaal dat wij hiervoor nodig hebben en of u zelf teksten en foto’s wilt aanleveren. Wij werken met gemiddeld lagere prijzen ten opzichte van ander reclamebureaus, zodat het past in vrijwel elk campagnebudget. Wilt u direct weten wat het kost om een poster bij ons te laten ontwerpen? Neem contact op en ontvang een offerte!
 

 

Professionele ontwerpen voor al uw promotie

Naast het ontwerp van posters en flyers kunt u bij Pixel Designs ook terecht voor het ontwerp van overige communicatie-uitingen. Maar ook kunnen wij een complete huisstijl op maat of een website met een nieuw webdesign voor u realiseren. Wij geven graag advies over alle mogelijkheden die interessant zijn voor uw campagne. Bij Pixel Designs kunt u o.a. de volgende communicatiemiddelen volledig op maat én in uw huisstijl laten ontwerpen en drukken in hoge kwaliteit:

 

Folders
Magazines
Flyers
Affiches
Banners
Posters

Banners
Brochures
Deurhangers
Menukaarten
Tickets
En meer!