WordPress website op maat met een uniek design!

Een eenvoudig te managen WordPress CMS website

CMS Gebaseerd

Mobile Ready

GRATIS Support

Uniek Design

Voordelig een professionele website laten maken in Arnhem

Allround reclamebureau Pixel Designs in Arnhem bouwt voor zijn klanten al vanaf € 995,- professionele WordPress websites die voldoen aan de laatste eisen van gebruiksvriendelijkheid én volledig ingericht zijn met een eigentijds webdesign. Het bouwen van een website met een professioneel webdesign is tijdrovend, daarom is het meer dan logisch dat u dit wil uitbesteden. Echter zijn er veel partijen die de hoofdprijs vragen. Bij Pixel Designs kunt u daarom goed terecht als u tegen een voordelige prijs een volledig ingerichte website wil met alle nodige toebehoren en een webdesign op maat.

Website laten bouwen: de voordelen van Pixel Designs

U zal uw website eenvoudig kunnen onderhouden en managen met een WordPress CMS systeem. Daarnaast heeft u een eigen dashboard waarmee u gemakkelijk teksten, pagina’s en afbeeldingen zelf kunt aanpassen. Pixel Designs zorgt tevens voor een uniek webdesign die uw bedrijf laat opvallen en welke voldoet aan uw persoonlijke wensen.

  • Professionele websites met een stijlvol webdesign

  • Betaalbare en gebruiksvriendelijke (responsive) websites

  • Domeinregristratie en Gratis support!

  • Een eenvoudig te managen WordPress CMS systeem

  • Websites volledig op maat en naar uw wensen

  • Opties tot fotografie, ontwerp logo en volledige huisstijl

 

Pixel Designs voor een webdesign op maat

Als u bij Pixel Designs een website laat bouwen kunt u kiezen uit meerdere opties. In het standaard pakket vanaf € 995,- zit o.a. het ontwerpen van het concept voor het webdesign (op basis van uw input), de realisatie van de website, de domeinregistratie en 6 maanden Gratis support!

U heeft met dit pakket snel en eenvoudig een professionele website van hoge kwaliteit, met een uniek webdesign, zonder ingewikkelde constructies eromheen. Dit is een perfecte basis voor o.a. (startende) ondernemers, ZZP’ers en MKB’ers. Daarnaast biedt Pixel Designs ook opties voor het volledige ontwerp van de huisstijl en het logo en professionele fotografie.

Neem contact op voor een website van Pixel Designs

Heeft u liever gisteren dan vandaag uw website nog live? Pixel Designs staat voor snel, niet ingewikkeld en heldere communicatie. Neem daarom voor meer informatie direct vrijblijvend contact op via onderstaande knop.

Van pure eenvoud tot chic en stijlvol, vrijwel alles is mogelijk. Daarnaast kunt u gemakkelijk uw website zelf onderhouden, dankzij d.m.v. een CMS systeem. Een website volledig afgestemd op uw wensen!

Met een CMS gebaseerde website kunt u zelf inhoud toevoegen en aanpassen. Foto’s, film en teksten helemaal in eigen hand zonder kennis te moeten hebben van complexe programma’s. Het enige dat u nodig heeft is een computer met internet. Zo kunt u dan altijd inloggen op het controle paneel van uw eigen website. Handig toch!

Wanneer wij voor u een website ontwikkelen wordt deze ook geoptimaliseerd voor mobiele apparaten (smartphone en tablet), ofwel responsive gemaakt. Hierdoor wordt uw website altijd optimaal weergegeven, op elk scherm. Dit zorgt voor een optimale gebruiksvriendelijke ervaring bij uw bezoeker. Wel zo prettig!