Logo laten ontwerpen

13 feb, 2020

Een modern kleurrijk logo of juist een heel bescheiden logo?

Of u nu een nieuw logo laat ontwerpen of u kiest er juist voor om uw bestaande logo bij te laten schaven, bedenk goed op welke manier u mensen wilt raken. Mensen interpreteren uw logo vanuit hun eigen perspectief. U kunt er wel iets mee bedoelen, maar vat de ander het ook daadwerkelijk zo op?

Er gaat een hele psychologie schuil achter de verschillende elementen waaruit een logo is opgebouwd. De belangrijkste hiervan zijn kleur, vorm en lettertype. Hoe meer u van te voren nadenkt over deze eigenschappen, des te beter uw logo geïnterpreteerd wordt.

Uw logo is het visitekaartje van uw bedrijf, het moet staan als een huis en aansluiten bij wat u wilt uitstralen als bedrijf. Een modern kleurrijk logo of juist een heel bescheiden logo? Wij denken uiteraard graag met u mee.


 

Related Articles

Ervaringen eigen website bouwen: starters en ondernemers

Ervaringen eigen website bouwen: starters en ondernemers

Als starter of ondernemer een eigen website bouwen: de ervaringen Of je nu als zelfstandig ondernemer net gestart bent of al jaren meedraait met een MKB, dan kan het zijn dat je overweegt om zelf een website te bouwen voor je onderneming. Het zijn namelijk vaak de...

Lees meer
Huisstijl laten ontwerpen

Huisstijl laten ontwerpen

Unieke identiteit Een unieke huisstijl komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Zeker als het een sterk merk betreft. Toch is dat vaak juist de aanleiding zijn om dit intensieve traject aan te gaan. Wij kunnen voor uw merk of bedrijf een unieke identiteit...

Lees meer